Thursday 23 December 2010

Προόδους της ιατρικής στην εποχή των Φαραώ

Αιγύπτιοι άρχισαν την άσκηση της ιατρικής στην εποχή της πολύ νωρίς? γύρω στο 4000 π.Χ.. Για παράδειγμα, στοιχεία από την εν λόγω περίοδο δείχνουν ότι επίστρωση το μάτι "ή Almlakhitt Aldhnj"χρησιμοποιήθηκε για την πρόληψη ορισμένων παρασιτικές ασθένειες ήταν μια σοβαρή λοίμωξη του οφθαλμού. Επίσης, ευχαριστώ τους αρχαίους Αιγυπτίους για την επίτευξη εξακολουθεί να έχει αξία για την ημέρα? κατανοήσουν οι ιδιοκτήτες από τα παλαιότερα γνωστά πολιτικά επαγγελματία. Ο Imhotep ένας από τους πρώτους ιατρούς, οδηγός έμπειρος

 Οι γιατροί και ορισμένοι ιερείς που διδάσκουν ιατρική, στους ναούς? μέσω χρόνια εκπαίδευσης. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι ήταν επαγγελματίες της ιατρικής μεγάλη γνώση του ανθρώπινου σώματος? κι αν δεν ήταν εκεί τη στιγμή ιατρικές σχολές τη γενική ιδέα είναι κοινή σήμερα. Η γνώση που ήταν κατά κύριο λόγο μέσα από την ταρίχευση διαδικασία? όπου είχαν εξαχθεί και εξετάστηκαν διάφορα μέρη του σώματος μετά το θάνατο. Ήταν συχνά σε αυτά τα εσωτερικά όργανα? ". canopic βάζα" σε αυτό που είναι γνωστό με την ονομασία Είχαν, επίσης, γνώση των υγρών του εγκεφάλου, καθώς και η σωστή θέση της καρδιάς, των αρτηριών και ότι το κοίλο και η ροή του αίματος στον κύκλο μέσα στο σώμα. Έκαναν επίσης έναν αριθμό χειρουργικών επεμβάσεων? πράγμα που επιβεβαιώνεται από στοιχεία που βρέθηκαν σε ορισμένες δομές του

 Ήξερε τον αρχαίο αιγυπτιακό γιατροί έντονα παρατήρηση, και εκτιμάται ότι είναι σημαντικό να ακούει με προσοχή στους ασθενείς τους. Σε γενικές γραμμές, οι περισσότερες περιοχές της την άσκηση της ιατρικής είναι η σημασία της φροντίδας των γυναικών και των παιδιών, και την θεραπεία της στειρότητας. Και οι δοκιμές έχουν διεξαχθεί σχετικά με τις γυναίκες την ικανότητά τους να ανιχνεύουν την εγκυμοσύνη, ή να καθοριστεί το φύλο του εμβρύου. Οι γιατροί εφηύρε επίσης πολλοί τρόποι για να διευκολύνει την κατάσταση σε περιπτώσεις παρεμποδίζεται. Η γνώση των μέσων αυτών μεταδίδεται, ένα δημοφιλές, κληρονομική. Το ιατρικό χειρόγραφα που χρονολογούνται στον έκτο αιώνα π.Χ.? έντεκα και ένα μέσο παραγωγής. Επιπλέον, η εντερική και κοιλιακά άλγη, βήχα, πόνο και οδοντιατρική τραυματισμών στα μάτια? ήταν μία από τις ασθένειες που είναι κοινές μεταξύ των αρχαίων Αιγυπτίων. Οι γιατροί που χρησιμοποιούνται φυσικά υλικά για τις περισσότερες από τις θεραπευτικές ιδιότητες, και ήταν σε θέση να μετρούν τον καρδιακό ρυθμό? χρήστες ώρα του νερού. Και είδα το τέταρτο αιώνα π.Χ., η ευημερία του ιατρικού επαγγέλματος στην αρχαία Αίγυπτο.

 Έρχεται γνώση μας της ιατρικής στην αρχαία Αίγυπτο, κυρίως από πάπυρο που χρονολογείται από το Φαραωνικό φορές? Μεταξύ των διασημότερων παπύρους "Edwin Smith»και «Iiprz», δύο Mkchwiha και διερμηνείς. Οι πάπυροι που περιέχουν μια δήλωση του ορισμένες περιπτώσεις της νόσου και της χειρουργικής βήματα, συνταγές, θεραπείες για ασθένειες και τραυματισμούς? βασίζονται κυρίως σε φυσικά υλικά, αλλά επίσης τη μαγεία ξόρκια που χρονολογείται από τις οικογένειες δέκατου όγδοου και δέκατη ένατη. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι τα καλύτερα μοντέλα για την ολοκληρωμένη παροχή φροντίδας υγείας? δεδομένου ότι η διεύθυνση ολόκληρου του ατόμου, σωματικά και ψυχικά (ψυχολογικά) και πνευματικά. Πολλά από τα φαρμακευτικά βότανα που χρησιμοποιούνται σήμερα ήταν οι αρχαίοι Αιγύπτιοι χρησιμοποιείται για πρώτη φορά? και την τρέχουσα γνώση της ανατομίας μας έχει φτάσει αυτών των θεραπευτών, μέσα από την εμπειρία τους στην ταρίχευση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ιατρική στην αρχαία Αίγυπτο, δεν ήταν εν γένει διαφορετική από τις μαγικές και θρησκευτικές τελετές. Προχώρησε η φαρμακευτική θεραπεία και την πλευρά των ναρκωτικών από την πλευρά της, με μαγικά ξόρκια, στη θεραπεία των ασθενών. Υπήρξαν μια σειρά από ράβδους που χρησιμοποιούνται από τους ιερείς, και κυμάτιζαν κατά τη διάρκεια της ψαλμωδία της ξόρκια? για να διώξουν τις δυνάμεις του κακού. Επιπλέον, χρησιμοποιούνται επίσης και τα πλοία της μαγείας που γράφτηκε από τον αόριστο? πλημμύρισαν, ενώ η συνταγή των γιατρών. Παρέμεινε που συνδέονται με Ehnotep Ιατρική, στην Αίγυπτο, μέχρι το τέλος της Ρωμαϊκής εποχής. Ανήλθαν σε μελέτη της ανατομίας στην αρχαία Αίγυπτο, με αποκορύφωμα την πτολεμαϊκή εποχή? έρχονται στην Αλεξάνδρεια με μεγάλη γιατρούς, να γνωρίσουν το λεπτό λεπτομέρειες της ανθρώπινης ανατομίας και να μπορούν να αντιμετωπίζουν όλες τις περιπτώσεις. Οι γιατροί από όλο τον κόσμο στην Αλεξάνδρεια? ειδικά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, για να μάθει την ανατομία.

Σε μια εποχή της κληρονομικής διαδοχής και της εντολής των ηγεμόνων της μουσουλμανικής Αιγύπτου έφτασε το φάρμακο σε μια υψηλή θέση. Και η πρόοδος της ιατρικής σε διάφορους άλλους τομείς? τέτοια λεπτά κλινική παρακολούθηση των ασθενών, και χαρακτήρισε τις σχέσεις της παθολογικά νοσήματα και επιστημονικών μεθόδων στη διδασκαλία? προσθέσετε μια ιδιαίτερη σημασία για τη δημόσια υγεία και τη βελτίωση των υπηρεσιών στα νοσοκομεία. Η εμφάνιση των νοσοκομείων (κλινικές) και ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της εποχής εκείνης. Ίσως το μήνυμα του νοσοκομείου ήταν ο πιο cool πτυχές της υγειονομικής περίθαλψης, και την αποστολή της ήταν η φροντίδα όλων όσων έρχονται? ανεξάρτητα από την κοινωνική τους όρους τους.

  

No comments:

Post a Comment