Thursday 23 December 2010

Αστρονομία στην αρχαία Αίγυπτο

Αστρονομία ήταν πολύ σημαντικό για τους αρχαίους Αιγυπτίους, ο οποίος παρατήρησε τον ουρανό περιοδικά. Οι αστρονόμοι που ονομάζεται αυτό που είδαν στον ουρανό, και να χρησιμοποιηθούν παρατηρήσεις τους για να δημιουργήσουν το αιγυπτιακό ημερολόγιο. Και ήταν η αρχή του έτους, όταν οι αρχαίοι Αιγύπτιοι δηλώσει με την άφιξη των πλημμυρών νερού του Νείλου? Παρατήρησαν ότι η πλημμύρα έρχεται με την εμφάνιση του Sirius Star, τα φωτεινότερα αστέρια στον ουρανό (προς νότο). Το περιστατικό αντιπροσώπευε την αρχή του γεωργικού έτους στην Αίγυπτο

 Συγκροτήθηκε το έτος των 365 ημερών? διαιρείται σε δώδεκα μήνες, το καθένα σε τριάντα ημέρες. Έκαναν τα υπόλοιπα πέντε ημέρες (αναβολή) Γενέθλια ημέρα προστίθεται στο τέλος του έτους. Μήνες του έτους, καθώς χωρίζονται σε τρεις εποχές: την εποχή των πλημμυρών, την περίοδο σποράς, καθώς και την περίοδο του θερισμού. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι έχουν καταγραφεί από τον βασιλιά ανέλαβε την εξουσία στη χώρα και τα έγγραφα? ημέρα έναρξης του έτους, η εποχή, το μήνα και την ημέρα.

Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι χρησιμοποιούσαν εξοπλισμού ή των αντιδραστηρίων, για την παρακολούθηση της πολικός αστέρας? Θα συντάξει τότε ο κεντρικός άξονας του βορρά στο νότο? στο έδαφος, για να καθορίσουν την κατεύθυνση και τη θέση του αστεριού. Ένα βήμα που ήταν απαραίτητη για το σωστό προσανατολισμό των σημαντικών οικοδομικών έργων. Ήταν μια από αυτές τις συσκευές που ονομάζονται "Mrecht", η οποία μπορεί να σημαίνει "αποκαλυπτικό δείκτη." Αποτελείται από ένα στενό ξύλινο μπαρ με μια τρύπα στο ένα άκρο αστρονόμος θα κοιτάξετε μέσα από αυτήν, να καθορίσει την θέση του αστεριού. Υπάρχει και μια άλλη συσκευή που ονομάζεται "κόλπο Emmy Onott», που σημαίνει το πλευρό (κρανίο) Palm. Και το ποσοστό διαθέσιμου χρόνου χρήσης της συσκευής ή τομή 7, με το ευρύτερο τέλος? μια τρύπα μέσω της οποίας ο ιερέας που είναι επιφορτισμένες με την παρακολούθηση ωρών, προκειμένου να είναι σε θέση να εντοπίσει το αστέρι.

Στην εποχή των Πτολεμαίων, Κλαύδιος Πτολεμαίος, αστρονόμος και μαθηματικός, γεωγράφος και, μελετώντας τα στοιχεία που άφησαν πίσω τους οι προκάτοχοί του? να χαρτογραφήσουν τις περιοχές περίπου χίλια αστέρια. Έχει συντάξει έναν κατάλογο των 48 ομάδων με αστερίσκο (πύργοι), καθώς και περιγραφή των γεωγραφικό πλάτος και μήκος του πλανήτη. Πίστευε ότι η γη είναι το κέντρο του σύμπαντος, καθώς και την πρόοδο του έργου αυτή τη θεωρία. Η περαιτέρω ανάπτυξη των Πτολεμαίων συστήματος? να εξηγήσει γιατί μερικοί πλανήτες φαινόταν να κινείται προς τα πίσω για ένα χρονικό διάστημα, στις τροχιές τους γύρω από τη Γη. Θεωρήθηκε ότι κάθε πλανήτης έχει μια περιστροφή σε μια μικρότερη περιστροφή τελευταία σε ένα ευρύτερο κύκλο, ο οποίος ονομάζεται "επίκυκλος." Η θεωρία που επικράτησε για περίπου 1400 χρόνια πριν, απέδειξε ότι η περιστροφή της Γης η ίδια σε τροχιά γύρω από τον ήλιο

 Στην ελληνο-Ρωμαίοι χρησιμοποίησαν ένα ημερολόγιο με βάση τους λογαριασμούς με το Ιουλιανό ημερολόγιο, το οποίο εγκρίθηκε στις δίσεκτο έτος. Και την έγκριση των Κοπτών στην Αίγυπτο αυτό το ημερολόγιο? να ακολουθούν τον ήλιο και τον υπολογισμό των ημερών, εποχές και ηλιακά έτη. Το σεληνιακό έτος είναι επίσης σημαντικό, όπως χρησιμοποιήθηκε για τον καθορισμό της ημερομηνίας του Πάσχα για διακοπές? καθώς και άλλες σημαντικές θρησκευτικές εορτές. Δεδομένου ότι η πτολεμαϊκή εποχή είδε επίσης την εφεύρεση του ο αστρολάβος? γέφυρας εργαλείο που τελειοποιήθηκε στην εποχή της διαδοχής και της εντολής των ηγεμόνων των μουσουλμάνων. Ο αστρολάβος διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην καθοδήγηση των πλοίων? είτε για στρατιωτικούς ή εμπορικούς σκοπούς.

  

No comments:

Post a Comment