Σύγχρονη αρχαιολόγοι είναι εκπαιδευμένοι ειδικοί στη μελέτη των αρχαίων λαών? βάσει της φυσικής εξακολουθεί να βρίσκεται στο παρόν. Οι αρχαιολόγοι για την προετοιμασία ακριβείς χάρτες επεξεργαστεί και λεπτομερείς εικόνες και έγγραφο όλων των πτυχών των ανασκαφών τους. Είναι, επίσης, εργάζονται για την ανάλυση των κλιματικών και περιβαλλοντικών συνθηκών σε περιόδους του παρελθόντος? με βάση δείγματα του εδάφους και των καταλοίπων (απορριμμάτων), φυτών και ζώων. Είναι συλλέγει επίσης στοιχεία? όπως εργαλεία, αγγεία, κοσμήματα και έπιπλα.
Εξετάζει επίσης τους αρχαιολόγους καθώς και των μνημείων? όπως θεμέλια σπιτιών, λάκκους αποθήκευσης και σωρούς από μπάζα και νεκροταφεία. Και να βοηθήσει αυτές τις παραμέτρους (και τα αποδεικτικά στοιχεία) σχετικά με την αρχαιολόγοι έχουν μια σαφή ιδέα σχετικά με τις πτυχές της ζωής που βιώνουν οι βετεράνοι? συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών, οικονομικών και πολιτικών. Και αρχαιολόγοι μπορούν να αναλύσουν τώρα το αμινοξύ χαρακτηριστικό οξύ γενετικών γνωρισμάτων? των μαλακών ιστών του μούμιες των ανθρώπων και των ζώων: Για περισσότερες πληροφορίες, τα τρόφιμα, την ηλικία και την υγεία.
Για να βρείτε έναν αρχαιολογικό χώρο, οι αρχαιολόγοι θα διεξάγει την έρευνα? για στοιχεία (αποδείξεις) των περιβαλλοντικών παραγόντων που απαιτούνται για την επιβίωση. Ανάμεσα στους παράγοντες αυτούς είναι: το νερό και την προστασία των γεωγραφικών και εμπορικών οδών γύρω από το ξενοδοχείο. Επίσης ανακαλύφθηκε κατά τύχη, κατά τη διάρκεια της εκτροφής ή κατασκευαστικές δραστηριότητες. Και οι αρχαιολόγοι κατόρθωσαν, πρόσφατα, να στηριχθεί για να βρει χώρους για τις νέες τεχνολογίες: όπως το ραντάρ και δορυφόρων.
Το ενδιαφέρον για την αρχαία αιγυπτιακή παρελθόν είναι σχετικά πρόσφατη. Μετά την κατάρρευση των αυτοκρατοριών φαραωνικού και ελληνορωμαϊκή, τάφους και ναούς λεηλατήθηκαν: σε αναζήτηση των θησαυρών, και την εκμετάλλευση πέτρες στο κτίριο. Και άρχισε να Ευρωπαϊκού αρχαιολογική εξερεύνηση στην Αίγυπτο μετά τη γαλλική εισβολή το 1798? με επικεφαλής τον Ναπολέοντα (Βοναπάρτης). Εκτός από το στρατό του, υπήρχαν περίπου διακόσιες εγκαταστάσεις κόσμο? ήρθε να διεξάγει έρευνες και ανασκαφές - σε ολόκληρη την Αίγυπτο. Ήταν αρχές της δεκαετίας του εκστρατείες που διεξάγονται τα περισσότερα από τα αντικείμενα στα ευρωπαϊκά και αμερικανικά μουσεία. Και το αυξημένο ενδιαφέρον για τη μελέτη των αιγυπτιακών αρχαιοτήτων, να εξελιχθεί σε "Αιγυπτιολογίας"?, ειδικά μετά το "Ζαν-Φρανσουά Σαμπολιόν" αποκρυπτογραφήσουν τα ιερογλυφικά για την Rosetta Stone.
Αιγυπτιολογία έχει ξεκινήσει επίσημα τις εργασίες του Γάλλου αρχαιολόγου "Auguste Mariette», ο οποίος ανακάλυψε τον τάφο του ταύρου Apis (σε Σακάρα). Έχει γίνει «Marit"Διευθυντής του Αιγυπτιακών Αρχαιοτήτων Υπηρεσία, και αφιέρωσε τη ζωή του την ανασκαφή και τη συντήρηση των μνημείων στην Αίγυπτο. Και βοήθησε "Marit" στη διοίκηση της το μουσείο της Αιγύπτου στο Κάιρο? για να δείτε τα μνημεία και τους θησαυρούς της Αιγύπτου. Και συνέχισε: «Charles Maspero"πράξεις "Marit", ως Γενικός Διευθυντής, προς όφελος των αποτελεσμάτων: 1881 έως 1914.
Μέχρι το δέκατο ένατο αιώνα, καθιερώθηκε ως η αρχαιολογική επιστήμη. Οι ανασκαφές δεν ήταν πλέον σε έναν τομέα δραστηριοτήτων που αποσκοπούν να λεηλατούν τάφους και τη συλλογή τεχνούργημα?, αλλά και για το στόχο να αποκτήσει την επιστημονική γνώση των αρχαίων πολιτισμών. Και να εφαρμοστεί η αιγυπτιολόγους, όπως το "William Flinders Petrie," επιστημονικές μεθόδους κατά την εκτέλεση των αρχαιολογικών ανασκαφών. Ένας από τους μαθητές, «Pietri" αιγυπτιολόγος περίφημο "Χάουαρντ Κάρτερ" που ανακάλυψε τον τάφο του Τουταγχαμών? στις 26 Νοέμβρη, 1922
Ενώ τα πρώτα αρχαιολόγους, ως επί το πλείστον ασχολούνται με την αποκάλυψη μεγάλων δομών και η μεταφορά των αρχαιοτήτων στα μουσεία? το "Πέτρι" έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στην σπασμένα αγγεία (Alhqavp) και φυλαχτό, σπασμένα και να απορρίπτονται τα εργαλεία και άλλα αντικείμενα (προϊόντα), που προηγουμένως είχαν θεωρηθεί ως απόβλητο και σκουπίδια. Έτσι, αποδείχθηκε "Πέτρι" σχετικά με τη δυνατότητα να μάθουν πολλά από αυτά τα κομμάτια? συνδέει με το περιεχόμενο που θα βρεθεί σε: Πολλές από τις καινοτομίες του είναι πρότυπο σήμερα πρακτική.
No comments:
Post a Comment