Δεδομένης της πλούσιο μαύρο χώμα, συσσωρευμένο από τις πλημμύρες, οι Αιγύπτιοι χαρακτηριστικό για τη γεωργία? ήταν σε θέση να εφαρμόζουν την καλλιέργεια διαφόρων φρούτων και λαχανικών, ένα μεγάλο buffer. Οι Αιγύπτιοι μακρά ψάρια του ποταμού και τα άγρια πτηνά, ενώ είναι εξημερωμένα ζώα προκειμένου να πάρει το κρέας τους. Γενικά δεν έλαβαν όσο είχαν λάβει πλούσιοι των χρωστικών τροφίμων, αλλά είχαν αρκετό φαγητό. Τα γεύματα συνοδεύονται συνήθως από ένα ποτό της μπύρας, αλλά έπιναν κρασί με πλούσιο φαγητό. Διεξήχθησαν συχνά επίσημες εκδηλώσεις και μια τόσο σημαντική πτυχή της φεστιβάλ τροφίμων και άλλες γιορτές. Μερικά από τα τρόφιμα που παρασκευάζονται με έναν φούρνο που τροφοδοτείται από τη φωτιά από κάτω, ενώ το Bstahh κυκλικές τρύπες και τα κάτω των διαφορετικού πάχους και του μεγέθους? επιτρέποντας το φαγητό να βράσει σε διαφορετικές θερμοκρασίες.
Από την προ-δυναστική περίοδο, για την, ψωμί γίνεται από τις αποδόσεις με σπόρους είναι η βασική τροφή των Αιγυπτίων. Το αλεύρι (αλεύρι) αναμειγνύεται με μαγιά, αλάτι, μπαχαρικά και το γάλα? και μερικές φορές βούτυρο και αυγά. Και το μείγμα ζυμώνεται με τα χέρια, σε τεράστια δοχεία. Το ψωμί διευθετήθηκε τελικά, όπως τα CD-τηγανισμένα σε ένα τηγάνι και στη συνέχεια, στη συνέχεια τοποθετούνται στο εσωτερικό του πρότυπα σε διαφορετικές μορφές? ή ένα χειροκίνητο Baltbotait: Kmelvov στρογγυλά ή πολύ, ή με τις μορφές οργανισμός για τελετουργικούς σκοπούς. Η υπεραφθονία των μερικές φορές παχιά ψωμιά και γεμίστε τη με φασόλια ή τα λαχανικά. Το ψωμί γίνεται κατ 'άκρα για να περιέχουν τα αυγά ή οι άλλοι τύποι πληρωτικά
Το ψωμί ήταν επίσης γλυκαίνεται με ημερομηνίες μέλι και φρούτα. Σε αντίθεση με το ψωμί, πήρε τους αρχαίους Αιγυπτίους στα φασόλια την τροφή τους, τα ρεβίθια, φακές, μπιζέλια, τα μαρούλια, τα πράσα, το αιγυπτιακό σκόρδο και τα κρεμμύδια. Οι ημερομηνίες είναι τα πιο δημοφιλή φρούτα, και ήταν συχνά αποξηραμένα? να φάνε αργότερα ή ζύμωση, ώστε να καταστούν αλκοόλ. Τα ρόδια, σύκα και σταφύλια από τα φρούτα είναι κοινά. Επίσης, τόνισε το καρπούζι και το δαμάσκηνο επιγραφές σε τάφους του σύγχρονου κράτους, και μπορεί να τεθεί το ροδάκινο στην Αίγυπτο την εποχή των Πτολεμαίων.
Και συχνά οι πλούσιοι τρώνε άγρια πτηνά? το κοινό, που τρώνε σε ειδικές περιστάσεις. Αρχαίοι Αιγύπτιοι δεν τρώνε ορισμένα είδη ψαριών Νείλου? επειδή είναι θεές. Τα ψάρια ήταν συνήθως υφαλμύρωση και των αποξηραμένων στον ήλιο ή αναρρίχηση Oochoy. Τα μέλη της ανώτερης τάξης τρώνε κρέας, ενώ οι φτωχοί που έχουν σφαγεί προβατίνα ή αίγα - σε ειδικές περιπτώσεις. Οι κάτοικοι της Κάτω Αιγύπτου για να φάει χοιρινό κρέας πάνω από τους ανθρώπους της Άνω Αιγύπτου? σύνδεσμο προς αυτό το ζώο λόγω του Κυρίου του Κακού "έξι". Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι έτρωγαν και το κρέας των ζώων κυνηγιού? όπως τα ελάφια και αντιλόπες και αγριοκάτσικο (αίγες). Και άρχισε, τον δέκατο ένατο δυναστεία, η εμφάνιση των σκηνών απεικονίζουν τη διαδικασία παρασκευής των γαλακτοκομικών προϊόντων: γάλα, τυρί και βούτυρο
Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι χρησιμοποιούσαν για την παρασκευή των τροφίμων: τα λίπη, το λίπος από τα ζώα, και το λάδι από τους σπόρους των φυτών? όπως το σουσάμι, φασόλια καστορέλαιο και ραπανάκι. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι χρησιμοποιούσαν το αλάτι από την όαση Σίβα? αποφεύγονται ενώ το θαλασσινό αλάτι: είναι συνδεδεμένο με τον Κύριο του Κακού "έξι". Εισάγετε και πιπέρι στην Αίγυπτο κατά την πτολεμαϊκή περίοδο? χρησιμοποιείται επίσης βότανα και μπαχαρικά, όπως: γλυκάνισο, κανέλα, κύμινο, άνηθο, μάραθο, fenugreek, μαντζουράνα, μουστάρδα και θυμάρι.
No comments:
Post a Comment