Τοποθέτηση των αρχαίων Αιγυπτίων είναι τριών τύπων σίτου (σιτάρι), είναι οι εξής: Aloinkurn Το θέμα είναι η ορθογραφία. Aloinkurn και είναι το είδος της πρωτόγονης ενιαίας σιτηρών, του σιταριού. Emmer, το σιτάρι, και χαρακτηρίζεται ως έχουσα Sniblatt Bhptin σκληρό για να τηγανίσετε κόκκινο αφού απομένουν για το μάθημα. Όπως έχει Boophilus Sniblatt περιέχουν δύο του γόνου κόκκινο φως. Η χρήση του σιταριού και του κριθαριού να κάνει το ψωμί και την μπίρα.
Και η τοποθέτηση των αρχαίων Αιγυπτίων, σε μικρούς κήπους ή Kmahasil δευτεροβάθμιας, πολλά λαχανικά? συμπεριλαμβανομένων κρεμμύδια, σκόρδα, πράσα, μαρούλια, Αιγύπτιος (δημοτικών), ραπανάκι, λάχανο, Alosparajus (σπαράγγια), και αγγούρια, φακές, μπιζέλια, φασόλια και πολλά μπαχαρικά. Επίσης φυτεύονται σουσάμι, λινάρι και καστορέλαιο? για την εξαγωγή των ελαίων
Και η τοποθέτηση των αρχαίων Αιγυπτίων, σε μικρούς κήπους ή Kmahasil δευτεροβάθμιας, πολλά λαχανικά? συμπεριλαμβανομένων κρεμμύδια, σκόρδα, πράσα, μαρούλια, Αιγύπτιος (δημοτικών), ραπανάκι, λάχανο, Alosparajus (σπαράγγια), και αγγούρια, φακές, μπιζέλια, φασόλια και πολλά μπαχαρικά. Επίσης φυτεύονται σουσάμι, λινάρι και καστορέλαιο? για την εξαγωγή των ελαίων
Και φυτευτεί αμπέλια σε ένα ιδιωτικό ξεχωριστό, αν και υπάρχουν και κήποι? ως φύτευση παλάμες, τα σύκα, τα ρόδια, Alquaoon (καρπούζι ή πεπόνι).
Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι αφιερωμένο γη για την καλλιέργεια λίνου, η οποία ήταν η κύρια πρώτη ύλη στην υφαντουργία. Ο πάπυρος, που μεγάλωνε στα έλη κατά μήκος του ποταμού, που σε ψάθες χαρτί, και σανδάλια. Και εισήγαγε νέες καλλιέργειες, μετά την αραβική κατάκτηση?, όπως το ρύζι και τη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο: μεταξύ του δωδέκατη και δέκατη τρίτη αιώνα μ.Χ..
Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι αφιερωμένο γη για την καλλιέργεια λίνου, η οποία ήταν η κύρια πρώτη ύλη στην υφαντουργία. Ο πάπυρος, που μεγάλωνε στα έλη κατά μήκος του ποταμού, που σε ψάθες χαρτί, και σανδάλια. Και εισήγαγε νέες καλλιέργειες, μετά την αραβική κατάκτηση?, όπως το ρύζι και τη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο: μεταξύ του δωδέκατη και δέκατη τρίτη αιώνα μ.Χ..
No comments:
Post a Comment