Για να εξασφαλιστεί η διαθεσιμότητα επαρκών νερό για τις καλλιέργειές τους, οι αρχαίοι Αιγύπτιοι είχαν φτάσει στα μέσα με τα οποία θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν με εποχιακές πλημμύρες, η οποία διήρκεσε περίπου έξι μήνες? των γεωργικών γαιών που γίνεται εντελώς κατακλύζεται από νερό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι αγρότες σκάβουν αρδευτικά κανάλια και οι αποθηκευτικές δεξαμενές δημιούργησε η οποία πραγματοποιήθηκε με την κατασκευή μικρών φραγμάτων? για την παράδοση του νερού σε μακρινές χώρες και δεν πληρούν τα υψηλά νερά από τις πλημμύρες. Δεδομένου ότι ήταν μεταφορά νερού σε δύο κάδους? κρεμαστό κόσμημα από τον ζυγό που στους ώμους. Εφηύρε τις παλέτες, για τον ίδιο σκοπό, στην εποχή του σύγχρονου κράτους
Αποτελείται από τις παλέτες σε εφαρμογή ένα μακρύ ξύλινο Ttzn βασίζεται σε μια στήλη ή το κεφάλι, ή να κολλήσει σε ένα ξύλινο πλαίσιο. Μπορεί Shadouf να κινηθεί προς μια κεντρική πάνω και κάτω? ή από πλευρά σε πλευρά. Κατά τη χρήση? παράγοντας έλξης που εφαρμόζεται προς τα κάτω, για να γεμίσει τον κουβά με νερό: Verwah ισορροπία βάρους αυτόματα όταν ο αντιπρόσωπος μπορεί να αδειάσει μέσα στο κανάλι άρδευσης. Αυτό βοήθησε για την άρδευση των ορεινών? οι οποίες συνέβαλαν στην αυξημένη απόδοση των καλλιεργειών.
Sakia εργαλείο και άλλα εργαλεία της άρδευσης στην αρχαία Αίγυπτο? και αποτελείται από ένα μεγάλο αριθμό μικρών εμπορευματοκιβωτίων εγκατασταθεί στο τιμόνι ενός γύρου (τροχό) είναι συνδεδεμένο με το σκέλος που συνδέεται με την αγελάδα (ζώο) τρέχει ένα υποκατάστημα που τρέχει από το τιμόνι (τροχού): στροφή. Και η συνεχής χρήση του waterwheel στην Πτολεμαϊκή περίοδο και, στη συνέχεια αναπτύχθηκε μετά από αυτό, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και τους διοικητές των διαδόχων των μουσουλμάνων.
Κατά την παραμονή του στην Αλεξάνδρεια, ο Αρχιμήδης επινόησε η ελληνική μαντολίνα μηχανή κόσμου? Είναι επίσης γνωστός με το όνομα του "βίδα Αρχιμήδης». Μαντολίνα και αποτελείται από ένα ξύλινο δίσκο σπείρα που περιβάλλεται Mcqhob (τρυπητή). Όταν μπαίνει στο κάτω μέρος του νερού και η διαχείριση μαντολίνα? προκαλούν τα σαλιγκάρια να ανυψώνουν το νερό σε υψηλότερα επίπεδα.
Κατά την παραμονή του στην Αλεξάνδρεια, ο Αρχιμήδης επινόησε η ελληνική μαντολίνα μηχανή κόσμου? Είναι επίσης γνωστός με το όνομα του "βίδα Αρχιμήδης». Μαντολίνα και αποτελείται από ένα ξύλινο δίσκο σπείρα που περιβάλλεται Mcqhob (τρυπητή). Όταν μπαίνει στο κάτω μέρος του νερού και η διαχείριση μαντολίνα? προκαλούν τα σαλιγκάρια να ανυψώνουν το νερό σε υψηλότερα επίπεδα.
Η συλλογή των φόρων σε καλλιέργειες κατά την περίοδο των Πτολεμαίων, με εντολή των διοικητών? με βάση τα επίπεδα των πλημμυρών. Για τον προσδιορισμό της στάθμης των υδάτων, οι υπάλληλοι που χρησιμοποίησε ένα φορητό εργαλείο γνωστό ως "κλίμακα του Νείλου"? ήταν πιθανώς ένα μακρύ ραβδί από μπαμπού (ζούγκλα) βόσκουν σημάδια διαφορετικά επίπεδα. Οι ναοί χτίστηκαν υπό την προϋπόθεση ότι τα πρότυπα του Νείλου, σε περιοχές κατά μήκος του ποταμού.
Μετά από την Ισλαμική κατάκτηση των βασιλέων της Αιγύπτου, και σουλτάνοι διαφόρων σχεδίων? να σκάβουμε κανάλια και φράγματα? για την παροχή του νερού του Νείλου: για χρήση στη γεωργία και πόσιμο. Όταν χτίστηκε ο σουλτάνος Σαλαντίν τείχη γύρω από το Κάιρο? επιφάνειες που χρησιμοποιούνται ως αγωγοί νερού. Και μεταφέρεται νερό από αυτά τα κανάλια, μέσα από τους σωλήνες της κεραμικής, για την παροχή στέγης του νερού που διανεμήθηκε στις κουζίνες και λουτρά και στους νεροχύτες. Και καθιέρωσε ο σουλτάνος al-Nasir Muhammad κανάλι μεταφέρουν μεγάλες ποσότητες των ρεόντων υδάτων, καθώς και τέσσερα από τα κανάλια.
Η λειτουργία Σακκά σημαντικές λειτουργίες στην εποχή της χαλίφες και οι διοικητές των Μουσουλμάνων της Αιγύπτου. Η Αλλαντοϊκό ο υπεύθυνος για τη μεταφορά του νερού από τις δεξαμενές? σε τζαμιά, σχολεία και δημόσιες κρήνες. Όπως συνέβη και με τους διοικητές των ελληνο - ρωμαϊκό, οι διοικητές μουσουλμανική αποφάσισε επίσης να αξιολογήσει τους φόρους που εισπράττονται από τους αγρότες: με βάση το επίπεδο της πλημμύρας του Νείλου. Χρησιμοποίησαν επίσης ένα μέτρο του Νείλου, και όρισε με εκείνη στο νησί του προσωπικού νηπιαγωγείο που είναι επιφορτισμένες με την καταχώριση του επιπέδου του νερού κάθε μέρα, σύμφωνα με το εύρος του νησιού Νείλου.
No comments:
Post a Comment