Sunday 15 May 2011

Ο τουρισμός στην πόλη της Χιροσίμα / Ιαπωνίας

Χιροσίμα (Ιαπωνικά: 広 岛 市) είναι πόλη στην Ιαπωνία, που βρίσκεται στο νησί των "Honshu», και επιβλέπει τη «Χιροσίμα Bay". Πρωτεύουσα »του νομού Χιροσίμα», οι μεγαλύτερες πόλεις. Γνωστό διεθνώς για το ότι ήταν η πρώτη πόλη στον κόσμο που έλαβε ατομική βόμβα. Μια πληθυσμό περίπου 1.136.684 κατοίκων (2003).

Χτισμένο το λιμάνι - που είναι το τελευταίο στην Ιαπωνία όσον αφορά τον εξοπλισμό - και πολλές άλλες βιομηχανικές εγκαταστάσεις στο πεζοδρόμιο και τεχνητές εξέδρες ανοικτής θάλασσας. Βιομηχανιών στην «Χιροσίμα» ποικιλία: κλωστοϋφαντουργία, Balgmaiip βιομηχανία, η "χάρη" (τοπική μπίρα).

 Η πόλη ιδρύθηκε το 1594, έξι από τα νησιά του Δέλτα του ποταμού, «OTA». Μεγάλωσε και έγινε κέντρο του εμπορίου, όπως προκύπτει από τη στρατιωτική βάση το 1868.

 Στις 6 Αυγούστου 1945 των Ηνωμένων κρατικά αεροσκάφη ("Enola Gay"), με επικεφαλής τον χειριστή τον υπολοχαγό ο συνταγματάρχης Πολ Tebbetts, έπεσε η ατομική βόμβα (βόμβα Α) για την πόλη «Χιροσίμα», κατέστρεψε το 90% των κτιρίων και των εγκαταστάσεων στην πόλη, σκοτώνοντας περισσότερους από 80.000 ανθρώπων και τον τραυματισμό 90.000 άλλων, και άφησε δεκάδες χιλιάδες χωρίς στέγη (το 1945 ο πληθυσμός της πόλης ήταν 350.000 άτομα).

 Τρεις ημέρες αργότερα, οι Ηνωμένες Πολιτείες έπεσε άλλη μία βόμβα στην πόλη του Ναγκασάκι. Σκοτώθηκε εκκένωσαν πάνω από 75.000 ανθρώπους

Δεν ξέρει η άμεση αιτία των ποδιών των Ηνωμένων Πολιτειών για να γίνει αυτό ήταν η Ιαπωνική Αυτοκρατορία δεν την κλήση ενός ετοιμοθάνατου δύο πυρηνικές βόμβες για να αναγκάσει την Ιαπωνία να παραδοθεί. Ωστόσο, το σκεπτικό πίσω από τις ΗΠΑ που δεν δηλώθηκαν ότι ο μαχητής οι Ιάπωνες μαχητές δεν πεισματικά να εγκαταλείψει και την αδιαλλαξία του στρατιώτη ιαπωνική απώλεια αιτία ζωής των Αμερικανών στρατιωτών ήταν αναγκαία για να στείλει ένα μήνυμα στις ΗΠΑ σαφείς για να σπάσει ο πεισματάρης Ιάπωνες Το μήνυμα των ΗΠΑ βόμβα της Χιροσίμα δεν υποκύψουμε στην ιαπωνική μετά τη βόμβα Nakasaki .

Μετά τον πόλεμο και υπό την εποπτεία του "Kenzo Tange" (ένα διάσημο Ιάπωνα αρχιτέκτονα) ήταν για την ανοικοδόμηση της πόλης, πήραν οι επιχειρηματικές δραστηριότητες να ανακτήσει, στη συνέχεια, τη ζωτικότητά

Η ατομική βόμβα είχε χρησιμοποιηθεί δύο φορές. Bombing, η πρώτη και πιο διάσημη ήταν στην πόλη της Χιροσίμα. Μια βόμβα ουρανίου, βάρους άνω των 4,5 τόνων και πήρε το όνομα "Little Boy" που έπεσε στη Χιροσίμα για το έκτο του Αυγούστου 1945. Oiowi γέφυρα επελέγη, ένας από τους 81 γέφυρες που συνδέουν το επτάφωτη δέλτα του ποταμού Ota, να είναι ένα σημείο-στόχο. Και εντοπίστε το μηδέν να είναι σε ύψος 1980 ποδών.

Σε οκτώ και δεκαπέντε λεπτά η βόμβα είχε πέσει από το Enola Gay. Έχει χάσει το στόχο του και έπεσε σε ένα μικρό μετά από 800 μέτρα. Κατά την όγδοη και έξι σε μόλις δεκαπέντε λεπτά και ένα γρήγορο φλας ήταν 66 000 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 69.000 τραυματίστηκαν από βόμβα, που αποτελείται από 10 χιλιάδες τόνους

Οι αναθυμιάσεις από το φύσημα του Κατάρ εκτιμάται κλίση και ένα μισό. Ο λόγος για τη βομβιστική επίθεση καταστράφηκε ολοσχερώς ένα μιλίων σε διάμετρο. Επίσης προκάλεσαν σοβαρές καταστροφές στην περιοχή των δύο μιλίων σε διάμετρο. Στις δύο μίλια σε διάμετρο και μισό καεί τελείως γιατί τα πάντα καίει. Αυτό που απομένει από τη βομβιστική επίθεση ήταν μια επιδεικτικά ή κοκκινωπό από την έντονη ζέστη. Φλόγα παρατάθηκε για περισσότερο από τρία μίλια σε διάμετρο

  Λέει μια γυναίκα που επέζησε της σφαγής, "Ήμουν 12 ετών, ήταν εκείνη την ημέρα Shawwa ... ξαφνικά είδα ένας κεραυνός ή κάτι σαν δεκάδες χιλιάδες κεραυνούς αναβοσβήνει στη στιγμή και μία, τότε μια δυνατή έκρηξη και ξαφνικά υπήρχε ο τόπος απόλυτο σκοτάδι, όταν ξύπνησα και διαπίστωσε Mabla τα μαλλιά μου, τα ρούχα μου σκισμένα, και το δέρμα έπεφτε από το σώμα μου, τη σάρκα μου και τα κόκαλά μου είναι ορατές και ανοικτή

 - Όλοι υποφέρουν από σοβαρά εγκαύματα, και έκλαιγαν και ουρλιάζοντας και το περπάτημα στα πρόσωπά τους σαν να ήταν μια σειρά από φαντάσματα. - έχω καλύψει την πόλη μας στο σκοτάδι, αφού μόλις είχε σφύζει από ζωή, Valhakol έκαψε πια μας υπενθυμίζει ότι υπάρχει ζωή ».

- Αυτή η γυναίκα είναι ακόμα ζωντανή μέχρι σήμερα, και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση δεκαπέντε να επισκευάσει το πρόσωπό της, οι οποίες στρεβλώνουν έντονα, αλλά λέει: "Είμαι τυχερός που απλά μένοντας ζωντανός

- Διαφορετικές εμπειρογνώμονες στην αξιολόγηση της παρούσας πράξης του U. S. Ορισμένοι από αυτούς υποστήριξαν την άποψη της Αμερικής, η οποία είπε ότι οι βόμβες επιτάχυνε το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, και με την προϋπόθεση εκατομμύρια θανάτους στην ανθρωπότητα.

- Άλλοι υποστηρίζουν ότι αυτό είναι μόνο για να δικαιολογήσει την παράλογη, καθώς νόμιζαν ότι ο πόλεμος είχε τελειώσει, δεν είναι πολύ μακροχρόνια, και ό, τι η Αμερική έχει κάνει όχι μόνο ήθελε να δείτε τους μυς από πίσω για να λάβετε το κύρος και την επιβολή ελέγχου όλο τον κόσμο.
- Εκτιμάται ότι 140 000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από τη βόμβα και την επακόλουθη επίπτωση

        

No comments:

Post a Comment