Saturday 14 May 2011

Μάρσα Matrouh / Αίγυπτος

Μάρσα Ματρούχ Ματρούχ είναι μια πόλη ή πόλεις κυβερνείο της Αιγύπτου Matrouh, την πρωτεύουσα της επαρχίας. Βρίσκεται στα δυτικά της πόλης της Αλεξάνδρειας, περίπου 298 χλμ, και στα ανατολικά της Λιβύης σύνορα, περίπου 217 χμ.

 Spa Κλεοπάτρας είναι το πιο σημαντικά τουριστικά αξιοθέατα της πόλης, όπου υπάρχει ιδιαίτερο λουτρό βασίλισσας Κλεοπάτρας, ένα μπάνιο μέσα στο νερό μέχρι τους ανθρώπους μέσα σε αυτό μέσα από μια σειρά από βράχους. Για να πληκτρολογήσετε το μπάνιο και το νερό σε κάθε πλευρά, έχει γίνει από τα πιο όμορφα αξιοθέατα κατά τα τελευταία έτη, ιδίως μετά από την προσοχή και φροντίδα ανακαινισμένα και καθαρά.

Περιοχές αρχαιολογικού επαρχίας Mmatarouh

Ναός του Ραμσή ΙΙ
Η αποκάλυψη σχετικά με τις επιπτώσεις δ Labib Habash, γύρω στο 1942, και περιλαμβάνει τα ερείπια του ναού του τον βαθιά στην ιερογλυφική ​​επιγραφές για λογαριασμό του βασιλιά Ραμσή ΙΙ

Περιοχή Κλεοπάτρα (Λουτρό Κλεοπάτρας)
Rock είναι γνωστή ως βράχο της Κλεοπάτρας και Κλεοπάτρα μπάνιο και μερικά λόφους των αρχαιολογικών ανασκαφών που διενεργούνται από κάποιο φορέα.

 Hakvp κρέμα
Μια αρχαιολογική αναχώματα και τάφοι λαξευμένη στο βράχο και πρέπει ακόμη να ανασκαφές και την εξερεύνηση.
Sidi Barani
Hills και αρχαίοι τάφοι λαξευμένη στο βράχο της ελληνορωμαϊκής και πρέπει να αρχαιολογικές ανασκαφές.

 Mount Dakrur
Υπάρχουν δύο νεκροταφεία από τα φαινόμενα, ένας από τους έξι κίονες που σε προηγούμενες εποχές και την ελληνική εποχή.
Ορεινή περιοχή των νεκρών
Υπάρχουν αρκετές τάφοι λαξευμένη στο βράχο, τέσσερις εκ των οποίων περιέχουν σκηνές είναι πολύχρωμα τάφοι o Αμμωνα - Ne Barbathoto Ίσιδα και τον τάφο του κροκοδείλου τελών νεκροταφείου και πλουσιότερα Σ. Amon, μια καλλιεργημένη ελληνική έζησε και θάφτηκε σύμφωνα με την αρχαία αιγυπτιακή θρησκεία

Η περιοχή του Αμπού Shroff
Είναι μεγάλη νεκροταφείο μπορεί ημερομηνία στην εποχή της ελληνορωμαϊκής και υπάρχουν λόφοι καμπίνα κέντρο πέτρα της περιοχής.
Η Simla
Τηλ. εμπλουτίζεται από μια ανάγκη για ανασκαφές.
Η περιοχή του Αμπού Mrgiq
Τηλ. εμπλουτίζεται από μια ανάγκη για ανασκαφές.
  Η περιοχή της διασκέδασης Αμπού
Μια αρχαιολογική αναχώματα και τάφοι λαξευμένη σε βράχο σε απόσταση 4 χιλ. δυτικά της Matruh.
Almtarih
Τηλ. εμπλούτισε την ανάγκη για ανασκαφές.

 Γνωρίζοντας το ρούμι και Alhishimp
Τηλ. εμπλούτισε την ανάγκη για ανασκαφές.
Μπύρα Μεθυσμένος
Τηλ. πλουσιότερων και τα απομεινάρια της Mdanek ανάγκη για ανασκαφές.
Της σοφίας
Τηλ. εμπλούτισε την ανάγκη για ανασκαφές

 Κοινοπολιτεία Νεκροταφείο
Βρίσκεται νότια του δρόμου άνοιξε μπροστά σας σπάσει σημαίες 7367, η οποία περιλαμβάνει το νεκροταφείο για τα θύματα της Βρετανίας και της Νέας Ζηλανδίας, την Αυστραλία και τη Νότιο Αφρική, τη Γαλλία, την Ινδία, τη Μαλαισία, πόσοι υπάρχουν 11.945 ονόματα των στρατιωτών οι οποίοι δεν έχουν βρεθεί στο σώμα τους έχει γράψει μερικά από τα ονόματα στους τοίχους

 Γερμανικά κιάλια
Χτίστηκε το 1959, βρίσκεται σε απόσταση 3 χλμ. δυτικά από τις σημαίες της πόλης και με θέα τη θάλασσα κατευθείαν από το βουνό είναι σχετικά υψηλή και περιλαμβάνει τα ερείπια του 4280 από τους Γερμανούς στρατιώτες που σκοτώθηκαν κατά τις μάχες του Ελ Αλαμέιν το 1942.

Ιταλικά Νεκροταφείο
Βρίσκεται σε απόσταση 5 χλμ. δυτικά του Ελ Αλαμέιν, που θεωρήθηκε το πιο όμορφο νεκροταφεία από την άποψη της πολυτέλειας και της τέχνης, της αρχιτεκτονικής, και περιλαμβάνει μια μικρή εκκλησία και ένα τζαμί και μια αίθουσα της μνήμης και ένα μικρό μουσείο, εκτός και 4800 των θυμάτων και η ειδική ομάδα για να δείξει ότι η έρημος έχει καταπιεί τα όργανα των 38 χιλιάδων θυμάτων.

Θα πραγματοποιηθεί στους τάφους των θυμάτων του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου Balalpmin ετήσιες γιορτές στο μήνα Οκτώβριο κάθε έτους

   

No comments:

Post a Comment