Monday 16 May 2011

Ο τουρισμός στη Φλόριντα / ΗΠΑ

Φλόριντα ένα από τα Πολιτειών της Αμερικής βρίσκεται στο νοτιότερο-ανατολικά της χώρας, η πόλη από τις αρχαιότερες Ευρωπαϊκής αποικίας του Αγ. Αυγουστίνου κατοικείται συνεχώς στην Αμερική. Είναι διάσημος για την καλλιέργεια πορτοκαλιών, και το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι της NASA, το οποίο θα χρησιμοποιείται για να κινήσει έναν σημαντικό αριθμό των διαστημικών οχημάτων.

Florida είναι ένα υποτροπικό κλίμα, λόγω ζεστό χώρο αγαπημένη των Αμερικανών, και ιδιαίτερα των ηλικιωμένων, αλλά και λόγω της θέσης της μεταξύ του Κόλπου του Μεξικού και τον Ατλαντικό Ωκεανό, ήρθαν πολλές φορές σε ισχυρές τυφώνες. Από τις πιο δημοφιλείς πόλεις: Ορλάντο, η οποία είναι η πόλη για διασκέδαση στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, το Μαϊάμι είναι μια κοσμοπολίτικη πόλη, αλλά κυριαρχείται από την ισπανική γλώσσα στο δρόμο, Daytona Beach και είναι μία από τις πιο όμορφες ακτές του κόσμου, Τάμπα, Gainesville, Τζάκσονβιλ, Ταλαχάσι (κεφάλαιο), Μελβούρνη, το St Σπίτι, εκτός από την παραλία (Daytona Beach) είναι πολύ γνωστός σε ολόκληρη την πολιτεία στο σύνολό της ομορφιάς αποτελείται Φλόριντα από 67 νομούς.

Εξερευνήστε τον Juan Ponce de Leon, Florida 1513 χρόνια παλιό και το όνομα Φλόριντα, διεκδικώντας την κυριότητα της Ισπανίας και υπήρξε για ένα χρονικό διάστημα, ο βασιλιάς της Ισπανίας και ο βασιλιάς της Αγγλίας σε διάφορες περιόδους μέχρι την Ισπανία, που πωλούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1819

  

No comments:

Post a Comment