Wednesday 25 May 2011

Ο τουρισμός στη Μασσαλία / Γαλλία

Μασσαλία (στα γαλλικά: Μασσαλία Μασσαλία, καθώς και η προέλευση της λέξης Αραβικά Ιταλικά: Μασσαλία Marsiglia, της Alkstanip αποστολέα Marselha) δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας μετά το Παρίσι, και η τρίτη μεγαλύτερη πόλη σε πληθυσμό μετά την πόλη του Παρισιού και της πόλης της Λυών, που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Γαλλίας στις ακτές της Μεσογείου , το πιο σημαντικό λιμάνι της Γαλλίας με πληθυσμό 7.206.231 ανθρώπων (Statistics 2007).

 Πόλη της Μασσαλίας. Ένα ημικυκλικό σχήμα. Επεκτείνει στο εσωτερικό του λιμένα δεν είναι χώρος για μικρότερα σύγχρονα πλοία. Αυτό το λιμάνι είναι γεμάτο και κρουαζιερόπλοια βάρκες, και είναι περιτριγυρισμένο από εστιατόρια και καφετέριες, τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της πόλης, η οποία προσελκύει τουρίστες. Και επεκτείνεται στο εσωτερικό του το παλιό λιμάνι και το Alcanbier, ένα κεντρικό δρόμο με τα σύγχρονα καταστήματα, τα οποία, επίσης, χαρακτηριστικά που προσελκύουν τους τουρίστες

 Και εκτείνεται ένα τεράστιο σύγχρονο λιμάνι 10 χλμ. δυτικά του παλιού λιμανιού, ένα από τα πιο δραστήρια λιμάνια του κόσμου. Τα εμπορικά πλοία αγκυροβολημένα από διάφορα μέρη του κόσμου σε αυτό το λιμάνι. Και υπάρχουν πολλές εκκλησίες όπως η εκκλησία της Notre-Dame de la Garde. Χαρακτηρίζοντας την πόλη από το υπόλοιπο των γαλλικών πόλεων, η ύπαρξη ενός μεγάλου ποσοστού των Αράβων και Μουσουλμάνων έξω, και είναι έξω από μια ιδιωτική Μαγκρέμπ από την Τυνησία, το Μαρόκο και την Αλγερία, όπου είναι μεταγλωττίζονται στην Αλγερία, το νούμερο κατάσταση 49 του μεγάλου αριθμού των Αλγερινών. Η ομάδα κέρδισε Ολυμπιακό Μασσαλία σχετικά με το γαλλικό πρωτάθλημα ανακριτές φετινό πρωτάθλημα φάνηκε να τον ξεφύγει εδώ και πολλά χρόνια.

 Και είχε ιδρύσει Μασσαλία το 600 π.Χ. περίπου ένα χρόνο. Μ, τυχοδιώκτες Ελλήνων από τη Μικρά Ασία, το οποίο Mssalia. Η ανεξάρτητη πόλη της Μασσαλίας μέχρι τον πρώτο αιώνα π.Χ., και στη συνέχεια τέθηκε υπό ρωμαϊκή κυριαρχία, και την υποβάθμιση της ίδιας, στη συνέχεια, η πόλη ανέκτησε τη σημασία της στο Μεσαίωνα κατά τη διάρκεια των Σταυροφοριών. Έχει γίνει پ ans ڤ Ro που είναι η περιοχή που βρίσκεται και σε ποιο μέρος της Μασσαλίας στη Γαλλία το 1481 και αιματηρές συγκρούσεις έλαβαν χώρα στη Μασσαλία στα τέλη του δέκατου όγδοου αιώνα κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης. Και υπό την προϋπόθεση της Διώρυγας του Σουέζ άνοιξε το 1869 στην αιγυπτιακή διαδρομή του νερού μεταξύ της Μεσογείου και του Ινδικού Ωκεανού, και αύξησε το κανάλι από τη σημασία της πόλης ως κέντρο για τα φορτηγά πλοία.

 Η οικονομία της Μασσαλίας για το εμπόριο και τη βιομηχανία και φιλοξενούν το λιμάνι της πόλης, περίπου το ένα τρίτο της κυκλοφορίας των πλοίων στους λιμένες όλα του γαλλικού ναυτικού. Και χρησιμοποιούν τη λιμενική περιοχή 4,500 πλοία ετησίως. Και κατασκευάζονται στην περιοχή της Μασσαλίας, χημικών, τροφίμων και του πετρελαίου οι εισαγωγές από διάφορα μέρη του κόσμου. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν βιομηχανική πόλη του τούβλου ή τοιχοποιία μηχανές κατασκευής, και τα κεριά, τα φάρμακα, σαπούνια και τα κεραμίδια.

Μασσαλία, "το παλαιότερο και το δεύτερο μεγαλύτερο πόλεις της Γαλλίας, που ιδρύθηκε από τους Έλληνες το 600 π.Χ.. Μ, στη συνέχεια, που κυριαρχείται από τους Ρωμαίους μετά άκμασε σαν λιμάνι και εμπορικό κέντρο, και γεμάτος ιστορικά αξιοθέατα και τα μνημεία στα μέρη του, ως επί το πλείστον προσθήκες Ρωμαϊκή με τους οικισμούς της ελληνικής πρώτα, και συγκέντρωσε την έλξη της αρχιτεκτονικής στο λιμάνι, το χρώμα και εφέ.

Μασσαλία χαρακτηρίζεται από απλότητα και ρεαλισμό και την έλλειψη της ιδιοκτησίας της αναθεώρησης στις πόλεις της Γαλλίας σε γενικές γραμμές, ειδικά με πολλά αξιοθέατα και τις πολλές πλατείες για τους πεζούς και περιμένουν τους επισκέπτες.

Ιστορικά μνημεία που χρονολογούνται από την εποχή των Ελλήνων και Ρωμαίων, όπως η Μασσαλία στις υποδιαιρέσεις και στους δρόμους του Παρισιού, κάνοντας κίνηση μεταξύ των τμημάτων του στο μετρό είναι εύκολη.

Και την πλήρη του παλιού περιοχή του λιμανιού με τα εστιατόρια, ξενοδοχεία, εμπορικά κτίρια και σε καθημερινή ψαραγορά στην προκυμαία μαρίνα βελγική πόλη που προσφέρει ζωτικό χώρο των upscale, και υπάρχει επίσης ο αριθμός των μουσεία, όπως το Ναυτικό Μουσείο
 Είναι επίσης γνωστή για την Μασσαλία Όπερα αρχιτεκτονικό αριστούργημα διακοσμημένα και βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, η οποία έχει σχεδόν καταστραφεί από πυρκαγιά το 1920, και χαρακτηρίζεται από την ευγένεια του πληθυσμού και η ευγένεια, η διαφάνεια και η ζεστασιά του συναισθήματος, και συγκεντρώνουν ένα πολλαπλάσιο μια φυλετικά Αν και περίπου το ένα τέταρτο του πληθυσμού της αφρικανικής καταγωγής και εξάπλωσης Abaka Αφρική εναέριου χώρου, ως σημείο εκκίνησης για την Μασσαλία για να εξερευνήσετε τη φυσική ομορφιά της Μεσογείου και τις γραφικές παραλίες και τα φαράγγια των υδάτων της Μεσογείου γύρω από το ξενοδοχείο.

 Από τις πιο γνωστές παραλίες από το κέντρο της πόλης κοντά στην παραλία, "Ducatlanz"που είναι η αρχή της Corniche, το οποίο καταλήγει στην παραλία της Marseille Prado, το οποίο χαρακτηρίζεται ως κύρια παραλία και το νερό της πόλης σαφήνεια

Και μπορείτε να απολαύσετε το άθλημα του περπατήματος για την Corniche, που σας μεταφέρει από την είσοδο του θαλασσινού νερού ένα θαυμάσιο σκηνικό και την πλήρη εικόνα των πολλών μικρών αλιευτικών σκαφών, αγκυροβολημένο κοντά στα βράχια της λίμνης προσελκύει τους λάτρεις των σκαφών αναψυχής και με θέα τους κήπους λουλουδιών και φοίνικες και έναν βοτανικό κήπο, και να βρει πολλούς μικρούς όρμους κατά μήκος της χερσονήσου Mamoosk.

Όσο για την πόλη της Kasese είναι ένα θέρετρο υπέροχη δύση Μασσαλία και περιβάλλεται από βράχια, άσπρη πολυόροφων δεν προκλήθηκε από σημαντικές αλλαγές και να διατηρείται στην αρχαία μαγεία τους που έχασαν γαλλικών πόλεων, η οποία έχει δημιουργήσει για τον εαυτό της ένα επίπεδο φωτοστέφανο και πολιτισμένη πολυπλοκότητας, και καθιέρωσε την πόλη δίπλα στο βουνό, και εστίασε το παλιό χωριό στο πεδίο της σκιάς

 Και περισσότερο αυτό που προσελκύει τους τουρίστες βρίσκονται κάτω από τον ήλιο και να επισκεφθείτε το χωριό κάστρο που χρονολογείται από τον Μεσαίωνα, που χτίστηκε το 1381.

 Είναι τα ταξίδια του δημοφιλούς διάσημη βόλτα με βάρκα στα φαράγγια του θαλάσσιου στενό χρονικό διάστημα ανάμεσα στα βουνά και λαξευμένες εισόδους στον ασβεστόλιθο, και αν έχετε την ενέργεια και δραστηριότητα που μπορείτε να περπατήσετε για να αποκτήσουν πρόσβαση σε περισσότερες και καλύτερες αυλάκια πίσω από την παραλία από τα δυτικά, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 90 λεπτών, και μπορεί να καταλήξουν βράχους ορειβάτης στην παραλία και την εξάπλωση μερικά δέντρα Alosob όπου μπορείτε να βρείτε μια θέση ανάμεσα στα βράχια για να διαδώσει τις ρίζες της, το νερό είναι βαθύ και μπλε και το κολύμπι ανάμεσα στα βράχια υψηλή εμπειρία δεν πρέπει να χάσετε κάθε επισκέπτη

      

No comments:

Post a Comment